/

  REFERENSSIT


  Olemme vuosittain mukana toteuttamassa hieman yli 100 tapahtumaa.
  Asiakkaitamme ovat erikokoiset ja eri sektoreilla toimivat yritykset.

  Suosittelijoinamme toimivat mm.  Life Finland Oy

  "Vuosia jatkunut yhteistyö on ollut joustavaa ja mutkatonta. Ajatuksista ja ideoista on saatu nopeasti kiinni ja toteutus on ollut joka kerta juuri niin kuin pitääkin.

  Luottaen on voinut antaa vapaat kädet toteutukseen ja saapua itse tyytyväisenä valmiiseen tilaisuuteen."  MAN Truck & Bus / VV-Auto Group Oy

  "Erityisesti miellyttää palvelun laajuus,
  joka käsittää kaiken ideoinnista loppusiivoukseen.

  Marcon suhtautuminen keikkoihin on aina yhtä ammattimaista,
  oli kyseessä sitten 10:lle tai 500:lle hengelle järjestetty tilaisuus."  VV-Auto Group Oy

  "Ammattitaitoinen tapahtumanjärjestäjä, joka osaa ylittää asiakkaan odotukset”  M-Files Oy

  "Suomen Tapahtumatuotanto Oy on toiminut M-Filesin kumppanina jo usean vuoden ajan henkilöstötapahtumissamme ja on kerta toisensa jälkeen onnistunut luomaan erinomaiset puitteet tilaisuuksillemme.

  Tilaisuuksia suunniteltaessa on ideoita, kekseliäisyyttä ja innovatiivisuutta riittänyt! Järjestelyt ovat hoituneet aina vahvalla ammattitaidolla, mutkattomasti ja suunnitelman mukaisesti.

  On ollut suuri ilo tehdä todellisten ammattilaisten kanssa töitä! Ja kaiken kovan työn on luonnollisesti kruunannut henkilökuntamme haltioituneet katseet heidän saapuessaan juhlapaikalle!”


  Oriflame Oy

  "Marco ja Suomen Tapahtumatuotanto ansaitsee kaiken mahdollisen kiitoksen, joustavasta ja idearikkaasta palvelusta meidän tapahtumissamme.

  Aloitimme yhteistyömme vuonna 2012 isolla (900 hengen) kokoperheen tapahtumalla, josta puhutaan meillä vieläkin. 

  Viimeisin on ollut Aluejohtajien kokouksen iltajuhla Turun Caribiassa, saamamme ohjelmaehdotukset olivat hyviä ja valinnat osuivat nappiin. Iltaohjelma oli huippu, tekniikka laadukasta ja illan sujuva kulku oli huoletonta jättää ammattilaisen harteille. Aluejohtajamme puolisoineen nauttivat illasta.

  Kiitos Marco!"


  Santen Oy

  "Suomen Tapahtumatuotanto Oy on ollut yhteistyökumppanimme usean vuoden ajan henkilöstön kesä- ja joulujuhlien järjestelyissä (n. 220 henk.).
  Heiltä on saatu uusia ja raikkaita ideoita ja tukea suunnitteluun. 

  Aikataulut/järjestelyt/ kohtuuhintaiset budjetit ovat pitäneet hyvin. Jatkamme mielellämme yhteistyötä heidän kanssaan."


  Suomen Tapahtumatuotanto Oy

  Toiviontie 1, 33920 Pirkkala
  Y-tunnus 2399574-1  |  myynti@finnevent.fi
  Sivujen toteutus ja kuvituskuvat
  Eero Lehtinen, Mainostoimisto Visuelgraphics - www.visuelgraphics.com